Shit va jag är trött..

Imorron har jag prov i B.o.f (Bild och Form)..
Vi ska lära oss om olika "ismer" och om olika konstnärer som var verksamma i dessa "ismer".. Sedan har vi också en parafras (nyskapning utav en bild) och en fördjupningsuppgift som ska vara klar! Och allt detta tycker lärarna vi ska hinna med samtidigt som vi ska klara av de andra tusen ämnena! Har lärare glömt hur jävla jobbig skolan är?!

Sedan har vi ju den underbara skolmaten -.- Jag och Jessie stod i matkön, såg på maten - gav varandra en blick, lämna tallrikarna och stack ned till McDonalds. Ja, det finns ju några Sodexo gynnar (all snabbmatsindusti t.ex...)

Jag fattar inte vad komunen tänker när de gör den dåliga skolmaten ännu SÄMRE genom att byta till det billigare Sodexo.. För det är det som allt handlar om - pengar! Pengar som istället för att gå till eleverna går till politikernas plånböcker (som redan är nästan lika feta som skolans kött).

När man sen frågar om man inte kan byta tillbaka till vårt gamla säger dem att det inte existerar längre.. Ja, det är ju jäv*igt konstigt att det finns skolor (bl.a. min syrras skola..) som fortfarande serverar deras skolmat -.- och att de fortfarande annonserar i tidningar etc..

Nej, skärpning för helvete! Jag tänker inte gå hungrig i skolan och jag har inte råd att sticka ner på stan och käka varje dag -.-

Skolmaten ska vara mat, det hör man ju på själva ordet "Skol - Mat".. Men det är väl vissa folk för dumma för att fatta att elever också behöver äta.. Man klarar sig inte på knäckebröd (som är det enda ätliga). Sen klagar de över att vi inte äter "maten"? - Ja, men servera inte sånt skit då så kanske vi börjar göra det!

Det blev ett lååångt och klagigt inlägg.. Men jag tror att många håller med mig..

Hoppas att nätverket "Hungriga elever" går med succé.. För det är vad vi är - Hungriga Elever..


Kommentarer
Postat av: Lexi

Lyckost er som kan dra ner till McDonalds. Runt min skola så finns det inte en enda restaurang inom en kilometers avstånd :S

2010-02-18 @ 20:57:29
URL: http://lexismode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0