Sportlovet!!

Fick följa medmin bästis och hennes familj upp till Telemarken i Norge :D (www.jotehinsliv.blogg.se) Det blev en tolv timmars resa hem och tillbaka :( Men under de 3 dagar vi var där åkte vi skidor och det var sååå kul! Men under sista timmen på onsdagen (sista dagen) så körde jag på en rot och trillade fram i någon konstig sorts bakåtkuller bytta :S Bröt vänsterhanden, så kan inte va med på dykningen på tre veckor.. :'( Så freadgen spenderades på sjukhus i 4-5 timmar istället för på fik med mina kompisar som det först var planerat.. Sen åkte jag till mammas jobb (dagis) och efteråt åkte vi till Väla och så fick jag en ny väska. :)

Igår kom min bästiis och hennes lillebror över en stund :)
Okej.. Gåragens melodifestival var ingen höjdare.. Jag gillade en låt, "Human Frontier" av Neo. Men jag avskyr andra chansen för då kommer antingen Neo eller Alcazar (eller kanske ingen av dem?) åka vidare.. Och jag vill ha båda bidragen i globen. Varför jag bryr mig vet jag inte, Sverige skickar ju endå bara en massa skitbidrag till ESC iallafall..


Idag var jag på Väla och köpte det sista till Bellas födelsedagspresent, en ljusblå scarf och en ny tunika från Lindex i lite ljusmintgrön färg.  Sen åkte vi även till Familia, men hittade inget speciellt.. Men älskar att shoppa så det är ingen fara :D


Jag har världens bästa kompis :D<3

Josefine är den bästa vännen på jorden (A)(A(A)

Såklart är även mina andra vänner också de "best of the best";D;D

Det blev ett snabbt inlägg, men var bara tvungen att säga (skriva) det ;D



Shit va jag är trött..

Imorron har jag prov i B.o.f (Bild och Form)..
Vi ska lära oss om olika "ismer" och om olika konstnärer som var verksamma i dessa "ismer".. Sedan har vi också en parafras (nyskapning utav en bild) och en fördjupningsuppgift som ska vara klar! Och allt detta tycker lärarna vi ska hinna med samtidigt som vi ska klara av de andra tusen ämnena! Har lärare glömt hur jävla jobbig skolan är?!

Sedan har vi ju den underbara skolmaten -.- Jag och Jessie stod i matkön, såg på maten - gav varandra en blick, lämna tallrikarna och stack ned till McDonalds. Ja, det finns ju några Sodexo gynnar (all snabbmatsindusti t.ex...)

Jag fattar inte vad komunen tänker när de gör den dåliga skolmaten ännu SÄMRE genom att byta till det billigare Sodexo.. För det är det som allt handlar om - pengar! Pengar som istället för att gå till eleverna går till politikernas plånböcker (som redan är nästan lika feta som skolans kött).

När man sen frågar om man inte kan byta tillbaka till vårt gamla säger dem att det inte existerar längre.. Ja, det är ju jäv*igt konstigt att det finns skolor (bl.a. min syrras skola..) som fortfarande serverar deras skolmat -.- och att de fortfarande annonserar i tidningar etc..

Nej, skärpning för helvete! Jag tänker inte gå hungrig i skolan och jag har inte råd att sticka ner på stan och käka varje dag -.-

Skolmaten ska vara mat, det hör man ju på själva ordet "Skol - Mat".. Men det är väl vissa folk för dumma för att fatta att elever också behöver äta.. Man klarar sig inte på knäckebröd (som är det enda ätliga). Sen klagar de över att vi inte äter "maten"? - Ja, men servera inte sånt skit då så kanske vi börjar göra det!

Det blev ett lååångt och klagigt inlägg.. Men jag tror att många håller med mig..

Hoppas att nätverket "Hungriga elever" går med succé.. För det är vad vi är - Hungriga Elever..


Mollie Hissar och Dissar

hissar

Snart Lov!
Sportlovet närmar sig SNABBT!!
5 extra dagar med sovmorgon och inga som helst "Måsten"



Skolarbete! Ska redovisa fyra saker nästa vecka (varav att jag är klar med en..) Plus ett prov på torsdag som jag inte ens har börjat på! Stressad Stressad Stressad!!!



Melodifestivalen



Åter igen sitter jag vid bloggen istället för att plugga som var mitt ursprungliga mål när jag startade datorn.


Okej.. Jag börjar med att säga det som jag tror att många tänkte när de såg Andreas Johnsson igår.. Vad var det för Jacka? Jo, av alla jackor i världen valde han att klä sig i en grön skinnjacka.. Klädvalet är nästan lika hemskt som Magnus Bäcklunds senapsgula skinnbyxor som han valde att bära när han 2006 uppträdde med låten "The Name Of Love" (Som jag för övrigt tyckte var väldigt bra) 

Men förutom det hemska klädvalet, tyckte jag att Andreas gjorde en extrem förbättring från förra deltagandet med "Carola" (Eller som jag brukar säga - Carl-Ola).

Kvällens bästa var definitivt Kattarps Eric Saade (Stavning..?) Plus är jag lite stolt över att min syster har gått i samma skola som han ;D;D Det enda minuset var att han hade kunnat utnyttja scenen lite bättre.. Men det är definitivt det bästa bidraget hittils och han förtjänar verkligen sin plats i Globen.

Paulines bidrag "Sucker For Love" var sådär.. Lite Lady Gaga stil med håret och att en mening sjöngs om och om
igen..

Men Allt var definitivt bättre än förra veckans deltävling..

En snabb Diss bara..
En "Segway" kostar ca 75 000 kronor.. Buu!


Mollie Hissar och Dissar

hissar
 

KAKOR!!! Nu är detta en bild på julgodiset som jag och min syster bakade någon dag innan jul men fortfarande är de lika goda :D





Snö!! Försvinn!! Vill ha sol.. Tio minus i morse och fick precis de Glada nyheterna om att det ska snöa ännu mer!

Får mig bara att längta bort till de varma dagarna på stranden..

Heej!

Alla bloggläsare (om det nu finns några vill säga :P)

Idag har vi haft idrott i skolan, det var jättekul. Kände mig lite duktig när jag gjorde mål :P

Kollar på Smallville just nu, eller gjorde för mamma bytte precis kanal -.-

Ikväll blir det dykning och på Tv blir det nog någon komedi.. Big Band Theori gårv ju vid 21.00 tiden.. Kastar kanske ett öga på Let's dance, men det är så tråkigt och Solsidan var ju bara en besvikelse.. Finns det inga bra Svenska serier? Om man bortser från "Beck" och "Wallander" eller komedier som "Svensson Svensson" och sånt.. Kanske kollar på den amerikanska komedin "Anchorman" som handlar om Ron Burgundy som jobbar som nyhetsankare på den populäraste kanalen i San Diego. I den mansdominerade världen är han mannen med stort M. Han och hans nyhetsteam är ett sammansvetsat gäng som trivs med att vara överhuvudena på stationen. Men allt ändras när den snygga och begåvade reportern Veronica Corningstone börjar på stationen. (Kanal 5 21.30)

Hoppas att den är bra :P

Ses!


Svenska är för nybörjare - Skånska är för Proffs!

Min fina hund<3


Puuh..

Blev ÄNTLIGEN klar med min hemuppgift i No (om elsäkerhet..)

Börja kanske lite sent, den ska in imorron och börja idag.. Men bättre sent än aldrig och som tur var hade jag min bästa vän internet till hands :D

Igår åt jag på "Mezo".. Mitt omdöme om det var:
Dyrt (Hade bara råd med en sorts milkshake)..
Milkshaken (av is, glass, chokladsås, oboy) var faktiskt jättegod :D:D Lite speciell smak, men endå god. Fast den var inte värd sina 39 kronor..
Fick smaka bakadpotatis med kycklingröra av Bella.. Det var stora portioner, men tror inte jag skulle köpt den själv.. Cool uppläggning, speciellt med brödet..

Ångrar lite att jag inte tog mat istället.. Men det är smart att vara efterklok.

Totalt omdöme.. 7/10 o

Så.. Tycker nog fortfarande mer om Graffiti Café's kycklingsallad, eller bakad potatis med kyckling eller räckor. Och såklart mycket vitlökssås! :D:D Som enligt mig får 9/10

Men efter att vi hade ätit på Mezo, gick vi lite i stan och sen följde jag med Jessie hem :D Hade jätteroligt med henne, först var vi lite i stallet och sen var vi hemma hos henne.. Kolla på roliga bilder och sen gick vi hem till hennes pappa och lekte med hennes urgulliga hund Puma. Åt lite och sen åkte vi på hundkurs.. Så duktig Puma var!!!! Det var superkul, men man fryser ju ihjäl ute :S:S

Jaja.. Nu ska jag inte slösa bort din tid längre..

Ha det bra :D:D


Ps. Saknar er fortfarande Laila och Farfar..<3 Ha det bra i himlen båda två!



Fan Vad Jag Hatar Att Ha Rätt...

FanFanFanFanFanFan!

Jag kan inte fatta att du är borta.. Jag fattar inte att jag aldrig ska kunna prata med dig längre.. Jag fattar ingenting..

När Sms'et "Ring pappa när du kommer hem" kom, förstod jag direkt att något var fel. Jag fruktade det värsta - och jag hade rätt.. Fan vad jag hatar att ha rätt..

Efter en tids sjukdom försvann du från oss, men jag vet att du har det bättre nu.. 

Förlåt för att jag inte hälsat på dig så mycket som jag hade velat, förlåt för att jag inte var där hos dig för att ta farväl..

Förlåt..
 
Rest In Peace Farfar..

Hoppas att du har det bättre nu<3


Sjuuk

Jaha.. Nu har även jag blivit sjuk..

Måste handla nya kläder, alla mina jeans är för stora (har ingen anning om varför)

Ska köpa nya leggins också :) Även om det kanske är helt ointressant ;)

Dagens Tv-Hiss
Komedier, speciellt "How I met your mother", "Vänner" (en komedi som man aldrig tröttnar på), "Jims Värld", "Scrubs" och "Big Bang Theori"

Dagen Tv-Diss
Vem vill se gamla gubbar dra torra skämt medan några B-kändisar svarar på några frågor som antagligen är hämtade från Wikipedia? Defintivt en stor dissning till "På Spåret". Skulle bytat kanal till det något intressantare "Let's dance" men såklart ska mamma och pappa envisas med att se på "På spåret".. Så en stor Diss till mina föräldrars dåliga Tv smak :P




Eftersom jag inte lagt in någon bild på Jessie någonsin så kommer här en från min tjejkväll i höstas :D

 

Aj.. Min tumme..

Hm.. Vad ska jag börja med..

Jo, kanske med ett Hej!

Var på dykläger i helgen, riktigt roligt!! Först var vi på landskronabadet, sedan åkte vi till stugan, hdae tråkteori, åt, spela spel och sånt.. Sen såg vi på en film "Hundpensionatet" (Helt okej faktiskt..) och efteråt hade vi en spökrunda och efter det snöbollskrig :P Det är riktigt kul att trycka snö i huvudet på folk, men inte så kul att få samma behandling tillbaka.. Sen satt jag och några andra upp till klockan fyra-fem på natten, snackade, såg på film och skämtade :P Tänkte vara uppe tills vi skulle upp (klockan sju), men frös sjukt mycket! Längade bara till min sovsäck..

Dagen efter hade vi lekar och sen tipspromenad - Vi kom 2a men det fanns inget andra pris..  Men är ganska nöjd eftersom min hjärna var lite off på grund av trötthet. Sen hade vi en sorts dyklektion (mest lekar), men var jättetrött så orka knappt vara med xD Sedan fick vi tårta :D 

I bilen hem hade jag INGEN att prata med.. Så det blev en tråkig tystnad hela vägen hem till hbg...

Okey, nu till Idag

Åkte för första gången någonsin skidor! Det gick sådär i början, men sen örja jag lita på mig själv och då gick det skitbra! Jag trodde att jag hade åkt nedför den blåa backen, men sedan när jag kommit ned så berättar mina kompisar att jag har åkt nedför den röda?! Jag blev helt förvånad, tänk att ha åkt nedför den och inte trillat en enda gång.. Sen efter det så bara körde jag på, men gjorde nog lite störtlopp.. Kan inte riktigt bromsa.. 

Fast har stukat eller vrickat handen - gör asont!!!!

Ses!!

 


RSS 2.0